Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم افتتاحیه دوره‌های توان‌افزایی اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس، با حضور جانشین رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مراسم افتتاحیه دوره‌های توان‌افزایی اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس، امروز (یک‌شنبه) با حضور امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، «علی‌اصغر جعفری» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «علی‌اصغر محسن‌شیخی» جانشین رییس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، «سید محمودرضا آقامیری» رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس و خانواده شهدا، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این مراسم ضمن بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس، بر ضرورت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان با روش‌های جدید تأکید کرد و اظهار داشت: صدا و سیما به موضوعات دفاع مقدس به‌خوبی نمی‌پردازد، این درحالی است که جنگ زیبایی پیروزی و موفقیت هم دارد و می‌توان با پرداختن به آن دل مردم را شاد کرد؛ البته شهادت و جانبازی هم لازمه پیروزی است.
آقامیری با بیان اینکه راویان دفاع مقدس دارند از بین ما می‌روند، افزود: تنها سه درصد از کسانی که در جنگ بودند کتاب‌های آن‌ها منتشر شده است و ۹۷ درصد از تجربیات دفاع مقدس دارد از این می‌رود.
وی بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، شهدای مرزبانی و شهدای مدافع امنیت تأکید کرد و گفت: قیمت زندگی و امنیت در هر کشوری بالاست و ما اگرچه مشکل معیشتی داریم؛ اما مشکل امنیتی نداریم و این به قیمت جانفشانی جانبازان و شهداست.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با اشاره به موضوع ترور «سلمان رشدی»، تأکید کرد: امروز بعد از ۳۴ سال فرمان امام خمینی (ره) اجرا شده است؛ اما ما در این چندروز اخیر نتوانسته‌ایم چرایی حکم ارتداد «سلمان رشدی» توسط امام خمینی (ره) را تبیین کنیم و چرا در آمریکا که بزرگترین پایگاه برای دشمن است، این حکم اجرا شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دوره‌های توان‌افزایی اساتید درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است