Web Analytics Made Easy - Statcounter

درس تک واحدی «آشنایی با اصول فناوری و کارآفرینی» برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تدوین و از مهرماه ۱۴۰۰ ارائه می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علی رئیس پور مدیرکل اداره ایجاد توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: برای آشنایی دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه با زیست‌بوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های متعددی در نظر گرفته شده که در فاز اول بعد دانشجویی مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به طراحی و تدوین درس تک واحدی «آشنایی با اصول فناوری و کارآفرینی» برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: در پایلوت اولیه، این درس تک واحدی برای دانشجویان رشته‌های فنی در نظر گرفته شده و در نهایت تمامی دانشجویان با هر گرایش و رشته‌ای این درس را می‌گذرانند. به زودی شیوه نامه عملیاتی درس شامل محتوای آموزشی، زمانبندی سرفصل مطالب و راهنمای تدریس اعلام و ابلاغ خواهد شد.

رئیس پور، شیوه ارائه این درس را متفاوت با دیگر دروس دانشگاهی دانست و تأکید کرد: عمده سرفصل در قالب محتوای مجازی، بخش کارگاهی و همچنین بخش تئوریک دارد.

مدیرکل اداره ایجاد توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ ساعت کار مطالعاتی و کارشناسی با بهره گیری از مشاوره برجسته‌ترین اساتید فناور و صاحبنظران دانشگاه برای تدوین این درس انجام شد تا در نهایت خروجی کار روش‌مند و اصولی باشد.

رئیس پور در ادامه به تصویب درس «آشنایی با اصول فناوری و کارآفرینی» در شورای عالی گسترش دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: عنوان و محتوای این درس در شورای عالی گسترش دانشگاه آزاد اسلامی مطرح و ارائه شد و در نهایت با عنایت ویژه دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، ارائه این درس به دانشجویان مصوب شد.

وی از ارائه درس «آشنایی با اصول فناوری و کارآفرینی» از مهرماه ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: این درس در لیست دروس اختیاری دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد قرار خواهد گرفت. امیدواریم دانشجویان علاقه‌مند به موضوع کارآفرینی و فناوری از محتوای این درس در جهت ارتباط گیری مؤثر با سرا‌های نوآوری بهره‌مند شوند.

رئیس پور ابراز امیدواری کرد: دانشجویان پس از گذراندن این درس با جایگاه و ادبیات فناوری درون دانشگاه و حتی نهاد‌هایی که خارج از دانشگاه خدمات فناورانه ارائه می‌کنند، آشنا شوند.

مدیرکل اداره ایجاد توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پس از آشنایی با ادبیات و مقررات فناورانه، دانشجویان می‌توانند در مجموعه‌هایی که در زیست بوم فناوری دانشگاه تعریف شده فعالیت کرده و پس از آن بستر ایجاد کسب و کار ویژه و مستقل برای خود فراهم کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد زیست بوم نوآوری تدوین دروس دانشگاه آزاد اسلامی رئیس پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان

 مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان اظهار کرد: در رویداد «شروع» نیاز‌های فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مسئله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیات علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

نوید رضایی ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تامین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

رضایی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعداد‌های علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاورد‌های علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است